Добре дошли в нашето студио за уеб сайтове

Ако имате нужда от УНИКАЛЕН уеб сайт, максимално лесен за ползване, атрактивен и с приятен облик, ние от Сузара уеб дизайн ще създадем Вашия сайт и ще ви помогнем да продължите да се развивате и да достигнете до по-широк кръг от хора, които да узнаят за Вас, за продуктите, които произвеждате или услугите, които предлагате.
Едно от нещата с което най - много се гордеем е, че не използваме шаблони и системи за управление на съдържанието, които се предлагат в интернет пространството. За да можем да предложим на клиентите сериозно отношение и да оправдаем тяхното доверие през всичките години на работа, решихме, че трябва да разработим наша такава система, защото обичаме да програмираме! Така можем да покрием всяко специфично изискване като функционалност, да напишем алгоритъм и за по-различни видове задачи, които да се изпълняват във Вашите сайтове. През годините стигнахме до заключение, че е много по - гъвкаво да продължим да работим така, а не да преминаваме към по-лесния вариант на работа, използвайки шаблонния модел на работа.

студио за изработка на уеб сайтове

Услуги

Ние не Ви предлагаме просто изработка на уеб сайт. По-скоро ще разкажете за идеите си или за начина, по който работи Вашия бизнес, а ние ще Ви предложим как да ги пренесете в света на интернет.

 • Едно от нещата, към които най-много се стремим е

  Професионален дизайн

  Ние се стараем да подредим съдържанието на Вашия уеб сайт така, че хем да е достатъчно, хем да може потребителят бързо и лесно да се ориентира до необходимата информация.

 • Ние знаем как да пренесем

  Вашите креативни идеи в интернет

  Имате работещ бизнес или идеи за такъв - разкажете ни за тях и ние ще Ви предложим как да ги пренесете в интернет пространството

 • Валиден код

  на Вашия уеб сайт

  Валидният скрипт не означава само, че уеб страницата отговаря на критериите на google, но валидният код помага на роботите по-бързо и по-точно да индексират съдържанието.

 • Едно от най-важните неща за Вашия нов сайт е

  Напълно респонсив /адаптивен/ уеб дизайн

  Респонсив дизайнът без съмнение е нещо значимо в последно време.
  Предлагаме Ви уеб дизайн с оптимален и добре изглеждащ вид, подходящ за гледане през различни устройства.

 • Проектиране на уеб сайт

  и поддръжка

  Ще Ви дадем предложения за начина, по който ще изглежда Вашия сайт и какво да включва. По Ваше желание ще ви предложим договор за поддръжка на вече готовия уеб сайт

Защо Сузара дизайн студио?

Защото Ви предлагаме уникален дизайн и изработка на уеб сайтове, които са максимално лесни за ползване, атрактивни и с приятен облик, което Ви гарантира повторното връщане на потребителите.

Цените са изключително достъпни, тъй като най-важната причина за това, което правим е предизвикателството от всеки един проект и най - вече удоволствието от добре свършената работа.

Ние влагаме цялата си фантазия и въображение, за да създам уникален облик на сайта Ви. Освен това се стараем максимално добре да структурираме всички елементи, за да стане сайта лесен за използване и приятен за гледане.

Специални предложения

Безплатен хостинг и домейн

за първата година при подписване на договор за поддръжка

Сузара дизайн студио Ви предоставя и поддръжка на сайта, което означава, че винаги може да се добави нова функционалност, ново съдържание, да се промени или изтрие старо, да се добавят изображения, да се сменят тези, които вече са в сайта, да се променят или заменят отделни елементи или цветове. При подписване на договор за поддръжка на уеб сайта получавате БЕЗПЛАТНА регистрация на домейн име и хостинг план за първата година.

Повече информация за Поддръжката на уеб сайт

Последни проекти

 • Teg Repipe

 • Младежки център Съниленд

  Младежки център Съниленд

 • СДА Електрик

  Онлайн магазин на СДА Електрик

 • Уеб сайт на Тур Странджа

  Уеб сайт на Тур Странджа

Уеб сайт от Сузара дизайн студио

Всеки уеб сайт, изработен от Сузара дизайн студио притежава: .

- Триезична версия на сайта / ако е необходимо/
- Административен панел за добавяне и промяна на съдържанието по всички раздели на сайта
- Уникален ефективен дизайн
- Лесна използваемост
- Адаптивност за всички видове мобилни устройства (Responsive design)
- Възможност за разширяване на функционалността и доработка на сайта
- Лесна използваемост
- Вътрешна SEO оптимизация (мета тагове, заглавия, описания)