Сузара уеб дизайн студио е създадено през 2008 година с цел изработка и поддръжка на уеб сайтове. През годините сме изработили над 200 сайта. Почти десет години доволни клиенти, опит, пазарен успех.
Ние сме професионалисти и знаем как се правят сайтове. И ги правим безкомпромисно добри. Измерителят на нашата работа е успеха на нашите клиенти. Ние се гордеем с това, че не използваме шаблони и готови системи за изработка на сайтове, а умеем и обичаме да пишем код. Програмирането е разликата между професионалния уеб сайт и масово предлаганите сайтoве. Програмирането е изкуство! При нас няма да чуете, че нещо не може да стане. Поискайте най-добрия сайт за Вашия бизнес и Вашите идеи. Той ще бъде Вашето лице пред света. Ние ще изработим Вашия уеб сайт така, че да задоволим изцяло изискванията Ви, бързо, качествено и на достъпна цена.
Разполагаме с дизайнерски екип, който ще Ви помогне да изберете най-добрата визия за Вашия сайт. Дизайн, разположение на елементите, графични лога, и всичко, което е нужно, за да сте блестящи. Ще сте горди, винаги, когато някой посети Вашия сайт. Ще сте уверени. Това е пътя на успеха. Потребителите са безкомпромисни и няма да имате втори шанс за добро първо впечатление.

Екипът на Сузара дизайн студио предлага пълен набор от перфектно реализирани услуги - креативни и иновативни дизайнерски решения, програмиране, рекламиране и промотиране на готовия уеб сайт в интернет пространството с цел да се получи един завършен продукт, който да работи за Вас. Целта ни е да помагаме на всеки клиент, който се е свързал с нас да развива успешно бизнеса си в интернет.

Винаги се стремим да създаваме трайни връзки със своите клиенти, а най - голямата награда е тяхното удовлетворение от постигнатите резултати.

Вие избирате на кого да доверите бизнеса си. За нас е удоволствие да Ви поканим да станете наш клиент и да работим заедно.

студио за изработка на уеб сайтове

Услуги

Ние не Ви предлагаме просто изработка на уеб сайт. По-скоро ще разкажете за идеите си или за начина, по който работи Вашия бизнес, а ние ще Ви предложим как да ги пренесете в света на интернет.

 • Едно от нещата, към които най-много се стремим е

  Професионален дизайн

  Ние се стараем да подредим съдържанието на Вашия уеб сайт така, че хем да е достатъчно, хем да може потребителят бързо и лесно да се ориентира до необходимата информация.

 • Ние знаем как да пренесем

  Вашите креативни идеи в интернет

  Имате работещ бизнес или идеи за такъв - разкажете ни за тях и ние ще Ви предложим как да ги пренесете в интернет пространството

 • Валиден код

  на Вашия уеб сайт

  Валидният скрипт не означава само, че уеб страницата отговаря на критериите на google, но валидният код помага на роботите по-бързо и по-точно да индексират съдържанието.

 • Едно от най-важните неща за Вашия нов сайт е

  Напълно респонсив /адаптивен/ уеб дизайн

  Респонсив дизайнът без съмнение е нещо значимо в последно време.
  Предлагаме Ви уеб дизайн с оптимален и добре изглеждащ вид, подходящ за гледане през различни устройства.

 • Проектиране на уеб сайт

  и поддръжка

  Ще Ви дадем предложения за начина, по който ще изглежда Вашия сайт и какво да включва. По Ваше желание ще ви предложим договор за поддръжка на вече готовия уеб сайт

Защо Сузара дизайн студио?

Защото Ви предлагаме уникален дизайн и изработка на уеб сайтове, които са максимално лесни за ползване, атрактивни и с приятен облик, което Ви гарантира повторното връщане на потребителите.

Цените са изключително достъпни, тъй като най-важната причина за това, което правим е предизвикателството от всеки един проект и най - вече удоволствието от добре свършената работа.

Ние влагаме цялата си фантазия и въображение, за да създам уникален облик на сайта Ви. Освен това се стараем максимално добре да структурираме всички елементи, за да стане сайта лесен за използване и приятен за гледане.

Уеб сайт от Сузара дизайн студио

Всеки уеб сайт, изработен от Сузара дизайн студио притежава: .

- Триезична версия на сайта / ако е необходимо/
- Административен панел за добавяне и промяна на съдържанието по всички раздели на сайта
- Уникален ефективен дизайн
- Лесна използваемост
- Адаптивност за всички видове мобилни устройства (Responsive design)
- Възможност за разширяване на функционалността и доработка на сайта
- Лесна използваемост
- Вътрешна SEO оптимизация (мета тагове, заглавия, описания)