img
img
Tелефон: 0888 830 066

Предстои инфотур GO to BURGAS и Магията на Странджа

Туроператори от браншовите организации от регион Бургас продължават подетата инициатива за популяризиране на града с цел разкриване на възможностите за целогодишен туризъм.

В периода 14.05 – 16.05.2021 г.в гр.Бургас ще се проведе Вторият професионален информационен тур за туроператори и екскурзоводи от цялата страна, ангажирани в процеса по създаване и реализация на туристически пакети. Мотото на събитието е „GO to BURGAS и Магията на Странджа“.
Сред основните акценти е откриването на 18-та туристическа борса „Вашата Ваканция” и представяне на подбрани забележителности, спортни и конгресни бази, хотели, ресторанти и заведения.

В три последователни дни участниците в тура ще разгледат актуалните атракции и проекти в региона за туризъм. Ще се запознаят с предстоящата културна програма и новите тематичните уикенди в Бургас.
Подбраните и интересни маршрути ще бъдат представени от професионалните екскурзоводи на Югоизточния Съюз на екскурзоводите „Ваня Райкова“ гр.Бургас, с които гостите ще разгледат пешеходно Бургас и ще се докоснат до мистиката на Странджа.

„Доброто ни представяне ще допринесе за популяризиране на дестинацията сред българските туристи и тези, идващи от съседните на България страни и ще утвърди началото на развит устойчив туризъм в Бургас“, споделят туроператорите.

Като съорганизатори на събитието саРегионалната структура на Сдружение на Туроператорите и Туристически Агенти „Обединение Бъдеще за туризма“, Община Бургас, Бургаска Регионална Туристическа Асоциация, Сдружение “Рафаел-инфо, култура и туризъм“, „Югоизточен Съюз на Екскурзоводите Ваня Райкова“ и Сдружение „Зелена Странджа”.

Домакини ще бъдат  Община Бургас, хотел България, Регионална библиотека „П.К.Яворов”, Исторически музей „Проф.Александър Фол”, гр.Малко Търново, сдружение „ДЗПИН Бръшлян”, с.Бръшлян, пчеларска ферма „Странджа” с.Индже войвода и замък „Влюбени във вятъра”, с.Равадиново.

+359 878 97 67 21 - Павлина Русева , член на УС СТТА „ОБТ“,СЕЙФ ТРАВЕЛ ЕООД
+359 887 88 24 84 - Яница Динева , член на СТТА „ОБТ”, ДИНИТА ТУР БЪЛГАРИЯ ЕООД
+359 899 14 56 41 - Наси Георгиева , член на СТТА „ОБТ”, ФОР А ХОЛИДЕЙ ЕООД