img
img
Tелефон: 0888 830 066

Aко не сега, то КОГА!?

- Всеки път се връщаш след поход различна! Хем поуморена, а се смееш цяла вечер, лицето ти грее и си в добро настроение! Значи добре си изкарвате с приятелките там в гората по цял ден!

- С вас се научих да вървя! Преди това от работа до вкъщи и от вкъщи до работа и ако трябва малко повече да повървя, се задъхвах! А сега съм нов човек! Не ме притесняват нито баира, нито часовете вървене! Гордея се със себе си!

- Походите и гората ми помогнаха да преодолея много труден период! Благодарен съм всеки път!

- На походите намерих толкова нови приятели! Все хубави хора! Никой не говори за новините, какво става в държавта и колко е трудно! Пълно освобождаване от черната хроника!

- От ковид пандемията ме оставиха хоум офиси понякога с дни не виждам никой, освен съпруга ми! Ако не са походите, не знам! Така обичам да съм сред хора, а природата и цялата група ми дават крила!

- С тая моя професия, едва дочаквам похода в края на седмицата, че да разпусна...Ако не отида сред природата..сигурно трудно ще издържа! А гората ме зарежда с енергия, със здраве , с настроение!

- Само искам да дойде събота/ неделя, да се кача на автобуса ..и толкова! После Владо където иска да ни води - само да е природа наоколо и да духа вятър! Много обичам вятъра! Така добре ми проветрява ума!

- Преди бях през седмица болна! Малко да духне и съм с брохнит. Но реших да променя това и тогава ви открих. Бяхте ми като спасение! Като тръгнах с вас всяка седмица на походите и всичко се промени! Вече почти не боледувам! Вече не ме е страх нито от дъжда, нито от студеното, нито от вятъра!

…. и още мноооого такива неща ми споделят по време на поход.

 

Тези думи са най-голямата награда за нас! Стоплят сърцата ни, а мен дори ме насълзяват..

Благодарим ви от сърце!

А всички, които искат, но още отлагат, трябва им малко кураж или си мислят, че няма да издържат – нали знаете, че пътуване от 1000 мили започва с първата крачка!

Направете първата крачка! Ако не ви хареса, нищо не губите, но ако ви хареса – ще промените живота си!

Отмина цял месец от новата година…неусетно и толкова бързо, времето сякаш лети.

Не планирайте, не правете сложни уговорки, не се чудете и не се колебайте. Първия път!

Елате с приятели, със семейството и децата си или пък елате сами!

Погледнете тези усмивки!

Повярвайте – природата ще ви плени, ще ви омагьоса и ще ви дърпа до край!