img
img
Tелефон: 0888 830 066

Условия при плащане с БАНКОВА КАРТА

Процедура при извършване на онлайн плащане през www.gotostrandja.com

За да направите дарение в онлайн пътеводителя на „Зелена Странджа“ - gotostrandja.com или да направите плащане за избран от Вас продукт на Зелена Странджа, трябва да изберете бутон „ИСКАМ ДА ДАРЯ“, "ИЗТЕГЛЕТЕ ТРАК" или да избетере съответния продукт. След това трябва да изберете начин на плащане и да се съгласите с Общите условия и Политиката ни за защита на личните данни. Посочете електронна поща за получаване на GPS-трак, както и дали желаете свидетелство за дарение.

Ако желаете свидетелство е нужно да попълните следната информация: Име на фирма/физическо лице, ЕИК, ДДС номер (ако има), Адрес, МОЛ. При избор на метод на плащане с „банкова карта“ се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ДСК), където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име на титуляра) Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна транзакция (успешни автентикация и авторизация), на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Парите се удържат веднага след потвърдено успешно плащане. На посоченият от вас имейл адрес ще получите GPS-трак. GPS-траковете са под формата на електорнен файл с разширение “.gpx”. Файлът се записва на GPS устройство или телефон с инсталирано мобилно приложение за отваряне и разчитане на този тип файлове.

При възникнал технически проблем - неполучен GPX файл или друго плащане през сайта, моля обърнете се към екипа на "Зелена Странджа" на тел. 0888830066, 0899862463 или ни пишете на info@zelenastrandja.com.