Условия при плащане с БАНКОВА КАРТА

Процедура при извършване на онлайн плащане през www.gotostrandja.com

За да имате пълен достъп до всички описани туристически маршрути в онлайн пътеводителя на „Зелена Странджа“ - gotostrandja.com или да изтеглите GPS трак за избран от Вас маршрут, е нужно да заплатите абонамент за достъп или съответната сума за GPS-трак.

За заплащане на абонамент трябва да изберете бутон „Нов абонамент“ и да попълните нужната информация във формуляра – име, фамилия, имейл адрес, парола, телефон, да изберете срок на абонамента, начин на плащане и да се съгласите с Общите условия и Политиката ни за защита на личните данни.

За заплащане на GPS-трак трябва да изберете бутон „Изтеглете трак“ към описанието на съответния маршрут или от таблицата на всички маршрути след избиране на бутон „Събрани средства“ на заглавната страница.
Преди да изберете начин на плащане, посочете електронна поща за получаване на GPS-трак (може да е същият от абонамента ви или друг), както и дали желаете фактура.

Ако желаете фактура е нужно да попълните следната информация: Име на фирма, ЕИК, ДДС номер (ако има), Адрес, МОЛ.

На стъпка „Преглед“ може да прегледате поръчката, след което да продължите към плащане или да се върнете обратно.

При избор на метод на плащане с „банкова карта“ се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ДСК), където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име на титуляра)
Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
При успешна транзакция (успешни автентикация и авторизация), на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

Парите се удържат веднага след потвърдено успешно плащане.

На посоченият от вас имейл адрес ще получите потвърждение за платен абонамент или GPS-трак. GPS-траковете са под формата на електорнен файл с разширение “.gpx”. Файлът се записва на GPS устройство или телефон с инсталирано мобилно приложение за отваряне и разчитане на този тип файлове.

При възникнал технически проблем - неполучен GPS файл, потвърждение за платен абонамент или друго плащане през сайта, моля обърнете се към екипа на "Зелена Странджа" на тел. 0888830066, 0899862463 или ни пишете на info@zelenastrandja.com.
Назад
Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

Козелът Петко от село Кондолово

Ще ви разкажа една невероятна история от преди 5 години, тази на козелът Петко от село Кондолово! След...повече

МАРТ - МЕСЕЦ НА РЕКА ВЕЛЕКА

Река Велека е носител на живота в Странджа. Тя е най-дългата река в мистичната планина. Води началото...повече

Среща на представители от туристическия бранш от бургаска област с Министъра на туризма

На 12.01.2022 г. в Министерство на туризма се състоя среща на туристическия бранш от област бургас с новия...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи