Tелефон: 0888 830 066

До Мишкова нива ЗАЕДНО ЗА ГЕОРГИ

Природа, движение, благотворителност

Дати: 14.01.2023
Организатор: Зелена Странджа, Заедно за Георги
Тръгване от гр. Бургас, Автогара Запад срещу входа на Топливо в 8.30 часа и в 10.30 от площада на град Малко Търново
Преход: 3 часа
Трудност: ниска Такса за участие: вижте в описанието
До Мишкова нива ЗАЕДНО ЗА ГЕОРГИ

Благотворителен поход до култов комплекс Мишкова нива край град Малко Търново в полза на Георги Панайотов.

Георги се бори с тежко заболяване. През изминалата година лечението му е дало добри резултати. Благодарение на събраните средства той се е подложил на курс от лъчетерапия, продължителна химиотерапия и други процедури в Турция. Заболяването обаче е сложно и често криволичи в неочаквани посоки.

Последните изследвания установяват, че е необходимо лечението на Гошо да продължи с нов курс лъче и химиотерапии. Без да губят и миг Гошо и близките му са задействали първата лъчетерапия, а паралелно с това вървят и вливанията от химиотерапията. На 07.12.2022 г. лекарите са направили отново контролен ЯМР, който показва, че назначените терапии са започнали да дават резултат.
 
Георги е активен, не спира да работи и да помага на колеги и приятели, но има нужда отново от финансов ресурс, за да продължи да се лекува. Нито семейството му, нито той са се самозалъгвали, че пътят на оздравяването му ще бъде лек, но те знаят, че благодарение на вярата и всички нас, той ще бъде успешен!
 
На 14 януари 2023 г. ви каним на благотворителен поход от центъра на Малко Търново до Мишкова нива и обратно, общо 9 км в двете посоки.
 
Всички събрани средства от такси и дарения по време на този поход ще бъдат предадени веднага на сестрата на Георги, която ще бъде с нас.
 
Може да помогнете и с дарение в кутиите разположени в сградата на Община Бургас, Културен дом НХК, Държавна опера Бургас, Експозиционен център Флора, Коледен базар на пл. "Тройката" или на дарителската банкова сметка:
IBAN: BG03UBBS80021463245010
BIC КОД: UBBSBGSF
/в евро/
Титуляр: Георги Панайотов Панайотов
 
 

Програма: 14 януари /събота/

8.30 - Тръгване от автогара Запад в Бургас от спирката срещу входа на строителния склад Топливо.

10.30 - Начало на похода от площада на град Малко Търново.

+ Преминаване през параклис "Света Троица".

+ Почивка за обяд и разглеждане на трако-римски култов комплекс в местността Мишкова нива.

 

Отпътуване за Бургас - около 16.00 часа.

 

Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. След потвърждение от организаторите ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща.

Преди или след похода може да си купите спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв., пътеводител на Тур Странджа за 15 лв., туристическо канче "Зелена Странджа" за 20 лв. или спортен бъф/бандана "Зелена Странджа" - 10 лв.

Екипировка

Високи туристически обувки, дрехи според сезона, малка раница с вода и храна за обяд, дъждобран, шапка и ръкавици, фотоапарат и добро настроение.


Цена

Таксата за участие е 15 лв. за възрастни - събраните от такси средства ще бъдат предадени на сестрата на Георги Панайотов в края на похода и използвани за неговото лечение.

Който желае, може да направи допълнително дарение за Георги освен таксата за похода. Дарение може да се направи и по неговата банкова сметка:

IBAN: BG03UBBS80021463245010
BIC КОД: UBBSBGSF
/в евро/
Титуляр: Георги Панайотов Панайотов

 

За осигурен транспорт се доплащат по 15 лв.

*По време на всеки поход получавате талон за участие. Като съберете 10 талона ще получите подарък - тениска или канче на Зелена Странджа.

Необходими документи

Лични документи. Преди да тръгнем ще направим списък на групата с три имена и ЕГН на участниците, който ще бъде предаден на Гранична полиция.


.