Tелефон: 0888 830 066

Горски приключения край село Драганово

Природа

Предстоящи събития:
Организатор: Зелена Странджа
Тръгване от гр. Бургас, паркинга на магазин Била до автогара Запад в 09.00 часа и в 10.00 часа от село Драганово
Преход: 3 часа
Трудност: ниска Такса за участие: вижте в описанието
Горски приключения край село Драганово
Приятна разходка в горите около село Драганово в деня преди Великден. Ще извървим общо 10 км по горски пътища и ще се любуваме на многоцветни поля и зелена дъбова гора. Маршрутът е лек и изключително подходящ за деца. Ще има и спортни забавления на равна поляна насред гората. Програма, 1 май /събота/: 9:00 - Тръгване от паркинга на магазин Била до автогара Запад в гр. Бургас; 10:00 - Начало на пешеходния преход от центъра на село Драганово; 11.00 - Кратка почивка на чешмата с минерална вода; 12:00 - Обяд на поляна в гората, ходене по въже и стрелба с лък; 15.00 - Преминаване покрай малък язовир; 16:30 - Отпътуване за Бургас. Водач на похода: Владимир Димитров - вписан в регистъра на планинските водачи под номер В-00275. Заявете своето участие за похода като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com и посочите дали ще пътувате с личен или с осигурен транспорт. След потвърждение от организаторите ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Купете си спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв. или спортен бъф за 10 лв. и помогнете по този начин за популяризирането и маркирането на многодневния маршрут през цяла Странджа - 180 км от Елхово до Ахтопол!
Преди или след похода може да си купите спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв., пътеводител на Тур Странджа за 15 лв., туристическо канче "Зелена Странджа" за 20 лв., спортен бъф/бандана "Зелена Странджа" - 10 лв., значка "АЗ ХОДЯ на походи със Зелена Странджа" - 3лв.

Екипировка

- Удобни туристически обувки или маратонки; - Лека раница с храна за обяд и вода поне 1 л. на човек; - Дъждобран; - Дрехи за преобличане; - Фотоапарат и добро настроение.

Цена

Таксата за участие е 10 лв. и включва услуги на лицензиран водач и сувенир за спомен. Деца до 18 г. С ПРИДРУЖИТЕЛ не заплащат такса! За осигурен транспорт се доплащат по още 10 лв. Всеки четвърти поход на един участник в рамките на два месеца е без такса! Месечния абонамент за участие във всички еднодневни походи на Зелена Странджа е 30 лв!
*По време на всеки поход получавате талон за участие. Събирайте талоните за подаръци!
- тениска, канче на Зелена Странджа, спортен бъф /бандана/, пътеводител на Тур Странджа или ваучер за участие в поход - 10 талона;
- значка АЗ ХОДЯ на Походи със Зелена Странджа - 3 талона
.