нощувки: 0преход: 4 часатакса: вижте в описанието

Есенната гора на село Извор + СЪБИРАНЕ НА ЖЪЛЪДИ


Природа, Туризъм, Събиране на жълъди
Дати
15.11.2020

Организатор - Зелена Странджа
Тръгване от - гр. Бургас, паркинга на магазин Била до автогара Запад в 08.30 часа и в 9.30 часа от центъра на село Извор


Нов и сравнително лек, кръгов маршрут от село Извор с обща дължина 12 км. Приятна разходка в есенната гора на Странджа. Търсене и събиране на дъбови жълъди. Събраните жълъди ще бъдат използвани за попълване на залесената площ след големия пожар край село Изворище. Панорамни гледки към Бургас и морето. Изключително подходящ маршрут за деца. Носете си здрави торбички за жълъди! Програма, 15.11.2020 г. /неделя/: 8:30 - Тръгваме от паркинга на магазин Била до автогара Запад в гр. Бургас; 9:30 - Сборен пункт на центъра на село Извор и начало на похода; Село Извор е на 2 км вдясно от главния път за Малко Търново, следващото село след Маринка. Отпътуване за Бургас - около 16 часа. Очакваме Ви! Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. След потвърждение от организаторите ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща. Ако до 24 часа от регистрацията си не получите съобщение, може да се обадите на тел. 0888830066 за повече информация. ________________________________________________________________________________________________________ Запознайте се с нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПОХОД --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Купете си спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв. или спортен бъф (кърпа/маска) за 10 лв. и помогнете по този начин за развитието на новия маршрут през цяла Странджа - 180 км от Елхово до Ахтопол! ПОЛЗАТА Е ЗА ВСИЧКИ! Вие носите удобна и хубава тениска от бързосъхнеща материя с надпис "ТУР СТРАНДЖА" => Ние поставяме още и още табели => Повече туристи минават безпроблемно по Тур Странджа и се наслаждават на красотите на планината.

Екипировка

Удобни туристически обувки, лека раница с храна за обяд и 1 л. вода, дъждобран, торба за жълъди, фотоапарат и добро настроение.

Цена

Организационна такса - 10 лв., която включва услуги на лицензиран планински водач (№ В-00275 в НТР) и сувенир за спомен; Такса за осигурен транспорт - 5 лв. Децата до 18 г. с придружител заплащат само такса за транспорт (ако ползват такъв)! Всеки четвърти поход на един участник в рамките на два месеца е без организационна такса! Месечния абонамент за всички походи на Зелена Странджа е 30 лв!





Ще пътувам с:
осигурен от Зелена Странджа транспорт
собствен транспорт

В следващото поле посочете за колко човека е тази регистрация.
Ако е за повече от един, отбележете в допълнителните полета кои ще са останалите участници освен Вас.









Посочете желана от Вас дата:



Посочете начин на плащане
Банков превод
На място

Допълнителна информация



Фотогалерия към Есенната гора на село Извор + СЪБИРАНЕ НА ЖЪЛЪДИ




Назад
Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

Среща на представители от туристическия бранш от бургаска област с Министъра на туризма

На 12.01.2022 г. в Министерство на туризма се състоя среща на туристическия бранш от област бургас с новия...повече

ИСТОРИЯТА НА КОЧ 7-114 ОТ СЕЛО ВЕСЕЛИНОВО

На входа на ямболското село Веселиново се намира единствената скулптура в цял ръст на коч в България....повече

МОЯТА ЕСЕННА ГОРА СЪС ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА - КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА

В края на най-пъстрия сезон от годината "Зелена Странджа" обявява конкурс за детски рисунки на тема...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа




anketa

Нови преходи