Tелефон: 0888 830 066

Поход - ИЗНЕНАДА

Природа, Приключения

Дати: 13.09.2020
Организатор: Зелена Странджа
Тръгване от гр. Бургас, паркинга на магазин Била до автогара Запад в 8.30 часа
Преход: 4 часа
Трудност: ниска Такса за участие: вижте в описанието
Поход - ИЗНЕНАДА
Готови ли сте за нови приключения? Готови ли сте за още незабравими моменти сред красивата природа? Отправяме ви поредното предизвикателство на "Зелена Странджа". Елате с нас на поход по неизвестен за вас маршрут. Предварително ще знаете само, че маршрутът е: - нов - досега не сме го преминавали организирано от "Зелена Странджа"; - намира се в Странджа и свързва две села; - пресича една голяма и две малки реки - през този сезон водата навсякъде е малко и реките не са сериозно препятствие; - еднопосочен, с дължина 14 км (шофьорите на коли ще бъдат върнати обратно до началната точка); - панорамен и пресичащ диви местности с гъста гора и вековни дървета; - изминава се спокойно за 4 - 5 часа с много почивки и разговори за гората; - не е труден, но все пак трябва да сте физически здрави; - не е подходящ за деца под 6 години. Сборен пункт както винаги - паркинга на магазин Била до автогара Запад в Бургас в 8.30 часа. Датата е 13 септември - неделя. На място ще получите информация за изходната точка за похода. Ако сте с кола и не сте от Бургас или желаете да се присъедините към групата направо в изходната точка - обадете се на тел. 0888830066 за повече информация! Само се запишете и елате - ние ви гарантираме незабравими емоции и красиви места, които сами трудно ще откриете! Както за всеки друг поход - заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. След потвърждение от организаторите ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща.

Екипировка

- Удобни туристически обувки или маратонки за поход; - Малка раница; - Храна; - 1,5 литра вода; - Шапка за слънце; - Репелент; - Фотоапарат; - Добро приключенско настроение.

Цена

Таксата е 10 лв., която включва лицензиран водач и сувенир за спомен. Такса за деца до 18 г. няма! За осигурен транспорт от Бургас и обратно се доплащат по 10 лв. на човек, включително и за децата. Всеки четвърти поход на един участник в рамките на два месеца е без организационна такса! Месечния абонамент за всички еднодневни походи на "Зелена Странджа" е 30 лв!
.