нощувки: 0преход: 3 часатакса: вижте в описанието

Каблешково - връх Биберна


Природа, Панорамни гледки
Дати
07.11.2021

Организатор - Зелена Странджа
Тръгване от - гр. Бургас, паркинга на магазин Била до автогара Запад в 09.00 часа или в 10.00 ч. от пазара в Каблешково


Кръгов, панорамен и неочаквано красив маршрут по билото на най-източните хълмове на Айтоска Планина с начало и край град Каблешково и обща дължина 10 км. Изкачване на връх Биберна /262 м н.в./ над град Каблешково, от който цар Симеон I е ръководил действията по време на Ахелойската битка с византийците през 917 г. Много панорамни гледки към Стара Планина, нос Емине, Слънчев бряг, Поморие и Бургас. Програма, 7 ноември /неделя/: 9:00 - Тръгване от паркинга на магазин Била до автогара Запад в гр. Бургас; 10.00 - Начало на похода към връх Биберна от центъра на град Каблешково. Сборен пункт - паркинга след Пазара, вляво от главната улица; 13.00 - Почивка и обяд около параклиса "Св. Николай" над село Медово; Отпътуване за Бургас - около 16.00 часа. Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. За участниците с осигурен транспорт се изисква зелен сертификат или негативен PCR-тест (важи 72 часа след издаването), или антигенен тест (важи 48 часа след издаването на документа). След потвърждение от организаторите ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща. Ако до 24 часа от регистрацията си не получите съобщение, може да се обадите на тел. 0888830066 за повече информация. ________________________________________________________________________________________________________ Запознайте се с нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПОХОД --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Купете си спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв. или спортен бъф (кърпа/маска) за 10 лв. и помогнете по този начин за развитието на новия маршрут през цяла Странджа - 180 км от Елхово до Ахтопол! ПОЛЗАТА Е ЗА ВСИЧКИ! Вие носите удобна и хубава тениска от бързосъхнеща материя с надпис "ТУР СТРАНДЖА" => Ние поставяме още и още табели => Повече туристи минават безпроблемно по Тур Странджа и се наслаждават на красотите на планината.

Екипировка

Удобни туристически обувки, лека раница с храна за обяд и вода поне 1 л. на човек, дъждобран, фотоапарат и добро настроение.

Цена

Таксата за участие е 10 лв. и включва услуги на лицензиран планински водач и сувенир за спомен. Деца до 18 г. С ПРИДРУЖИТЕЛ не заплащат такса за участие! Ако нямате собствен транспорт, отбележете в полето за регистрация, че ще участвате в събитието с "осигурен транспорт". Таксата за осигурен транспорт е 5 лв. на човек (вкл. и за деца)! "Зелена Странджа" ползва комфортните транспортни услуги на "ДИНИТА ТУРС"

Ще пътувам с:
осигурен от Зелена Странджа транспорт
собствен транспорт

В следващото поле посочете за колко човека е тази регистрация.
Ако е за повече от един, отбележете в допълнителните полета кои ще са останалите участници освен Вас.

Посочете желана от Вас дата:Посочете начин на плащане
Банков превод
На място

Допълнителна информацияФотогалерия към Каблешково - връх Биберна
Каблешково, 26.12.2019/албум на Зелена Странджа

Назад
Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

Козелът Петко от село Кондолово

Ще ви разкажа една невероятна история от преди 5 години, тази на козелът Петко от село Кондолово! След...повече

МАРТ - МЕСЕЦ НА РЕКА ВЕЛЕКА

Река Велека е носител на живота в Странджа. Тя е най-дългата река в мистичната планина. Води началото...повече

Среща на представители от туристическия бранш от бургаска област с Министъра на туризма

На 12.01.2022 г. в Министерство на туризма се състоя среща на туристическия бранш от област бургас с новия...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи