нощувки: 0преход: 4 часатакса: вижте в описанието

Село Изгрев - връх Голеш


Природа, Панорамни гледки
Дати
02.01.2022

Организатор - Зелена Странджа
Тръгване от - гр. Бургас, автогара Запад, спирката срещу Топливо в 8.30 часа или в 10.00 ч. от центъра на село Изгрев


Празничен новогодишен поход по кръгов маршрут с начало и край от село Изгрев край гр. Царево с плавно изкачване на втория по височина връх в близост до морския бряг - връх Голеш (433 м н.в.), откъдето се разкрива страхотна гледка на север към Лозенец, Китен, Приморско, Маслен нос и околните села. Маршрутът преминава през находище на странджанска зеленика и през приятния за отмора горски заслон "50-те бука". Общото разстояние е 13 км. Програма, 2 януари /неделя/: 08.30 – Тръгване от автогара Запад в гр. Бургас, от страната на строителния склад ТОПЛИВО. 10.00 – Сборен пункт и начало на похода от центъра на село Изгрев, до автобусната спирка. 11.30 – Почивка и панорамни гледки от връх Голеш, обяд. 14.30 - Почивка на заслон "50-те бука". 16.30 - Отпътуване за Бургас Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. След потвърждение от организаторите ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща. Очакваме ви! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- В деня на похода можете да си купите тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв., спортен бъф за глава на стойност 10 лв. или пътеводител за 12 лв. и по този начин да подпомогнете развитието на новия 180-километров маршрут през цяла Странджа от Елхово до Ахтопол, който ще осигури възможност на повече туристи да посетят сами Странджа, както и поминък за местните хора! _________________________________________________________________________________________________________ СПЕЦИАЛНО КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! ДО 10 ЯНУАРИ ВЗЕМЕТЕ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ "ТУР СТРАНДЖА" (ТЕНИСКА+ПЪТЕВОДИТЕЛ+БЪФ) САМО ЗА 30 лв. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Екипировка

Високи и здрави туристически обувки, лека раница с храна и вода, дъждобран, шапка и ръкавици, фотоапарат и много добро настроение.

Цена

Таксата за участие е 10 лв и включва услуги на лицензиран водач и сувенир за спомен. Деца до 18 г. С ПРИДРУЖИТЕЛ не заплащат такса за участие! При заявено място за осигурен транспорт се доплащат 10 лв. Месечния абонамент за участие във всички еднодневни походи на Зелена Странджа е 40 лв!
Ще пътувам с:
осигурен от Зелена Странджа транспорт
собствен транспорт

В следващото поле посочете за колко човека е тази регистрация.
Ако е за повече от един, отбележете в допълнителните полета кои ще са останалите участници освен Вас.

Посочете желана от Вас дата:Посочете начин на плащане
Банков превод
На място

Допълнителна информацияФотогалерия към Село Изгрев - връх Голеш
Назад
Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

Козелът Петко от село Кондолово

Ще ви разкажа една невероятна история от преди 5 години, тази на козелът Петко от село Кондолово! След...повече

МАРТ - МЕСЕЦ НА РЕКА ВЕЛЕКА

Река Велека е носител на живота в Странджа. Тя е най-дългата река в мистичната планина. Води началото...повече

Среща на представители от туристическия бранш от бургаска област с Министъра на туризма

На 12.01.2022 г. в Министерство на туризма се състоя среща на туристическия бранш от област бургас с новия...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи