Tелефон: 0888 830 066

Възстановка, огнено шоу и нощен поход до Мишкова нива

Природа, Мистика

Дати: 16.07.2022
Организатор: ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА
Тръгване от гр. Бургас, автогара Запад до входа на Топливо в 17.30 ч. или в 19.00 от бензиностанция Вая-7 на разклона за Малко Търново
Преход: 2 часа
Трудност: ниска Такса за участие: вижте в описанието
Възстановка, огнено шоу и нощен поход до Мишкова нива

Юли е! Истинско лято!

Какво по-подходящо време за нощна разходка в гората?!

При това до едно от най-мистичните места в Странджа - трако-римски култов комплекс в местността "Мишкова нива".

В тази съботна лятна вечер, на това мистично място в Странджа ще станем свидетели на възстановка на древен тракийски ритуал за плодородие. В прегръдките на тъмнината ще наблюдаваме и атрактивно огнено шоу с факли и мечове.

Програма, 16 юли /събота/

Тръгваме в 17.30 от автогара Запад в Бургас, до входа на строителния склад Топливо.

В 19.00 се събираме на бензиностанция "Вая-7" на входа на град Малко Търново, където ще направим списък на групата за Гранична полиция, след което ще продължим с колите до вилната зона над града.

НЕ ЗАКЪСНЯВАЙТЕ ЗА СРЕЩАТА!

До Мишкова нива ще вървим пеш 3 км в едната посока по асфалтов път. Възстановката на тракийския ритуал е с начало 20.30 часа на култовия комплекс, след което ни очаква и огнено шоу. Ще има и беседа.

В 22.00 ще тръгнем обратно към колите като си осветяваме пътя с челници/фенери под звездното небе и под звуците на нощната гора.

В Бургас се очаква да бъдем отново след полунощ. ________________________________________________________________________________ Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. До 24 часа ще получите потвърждение от организаторите на посочената от Вас електронна поща.

Преди или след похода може да си купите спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв., пътеводител на Тур Странджа за 15 лв., туристическо канче "Зелена Странджа" за 20 лв. или спортен бъф/бандана "Зелена Странджа" - 10 лв.

Екипировка

Удобни туристически обувки/ маратонки или сандали, лека раница с малко храна и поне 1 л. вода, репелент против насекоми, ЧЕЛНИК или ФЕНЕРЧЕ, фотоапарат и добро настроение.


Цена

Организационна такса - 15 лв. - включва услуги на лицензиран планински водач, наблюдение на възстановка, огнено шоу, беседа, сувенир за спомен.

Деца до 18 г. с придружител не заплащат такса!

За да ползвате осигурен транспорт е необходимо да попълните регистрационната форма под информацията за събитието в сайта.

Таксата за осигурен транспорт е 15 лв. - както за възрастни, така и за деца.

*По време на всеки поход получавате талон за участие. Като съберете 10 талона ще получите подарък - тениска или канче на Зелена Странджа.

Необходими документи

- Лични документи;


.