нощувки: 0преход: 2 часатакса: вижте в описанието

Нощен поход, възстановка и огнено шоу на Мишкова нива


Природа, Мистика
Дати
17.07.2020

Организатор - ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА
Тръгване от - гр. Бургас, паркинга на магазин Била до автогара Запад в 17.30 ч. или в 19.00 от бензиностанция Вая-7 на разклона за Малко Търново


Отново е лято ... и отново идва петък! Какво по-подходящо време за нощна разходка в гората?! При това до едно от най-мистичните места в Странджа - трако-римски култов комплекс в местността "Мишкова нива". Ще станем свидетели и на автентична възстановка на древен тракийски ритуал за плодородие на светилището Мишкова нива. Кулминацията на програмата е огнено шоу с факли по тъмно. Не пропускайте! Това не може да се види всеки ден! Тръгваме в 17.30 от паркинга на магазин Била до автогара Запад в Бургас. В 19.00 се събираме на бензиностанция "Вая-7" на входа на град Малко Търново, където ще направим списък на групата за Гранична полиция, след което ще продължим с колите до вилната зона над града. НЕ ЗАКЪСНЯВАЙТЕ ЗА СРЕЩАТА! До Мишкова нива ще вървим пеш 3 км в едната посока по асфалтов път. Възстановката на тракийски ритуал е с начало 20.30 часа на култовия комплекс, след което ни очаква и огнено шоу. Ще има и беседа. В 22.00 тръгваме обратно към колите на челници/фенери под звездното небе и под звуците на нощната гора. В Бургас се очаква да бъдем отново след полунощ. ________________________________________________________________________________________________ Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. До 24 часа ще получите потвърждение от организаторите на посочената от Вас електронна поща.

Екипировка

Удобни туристически обувки/ маратонки или сандали, лека раница с малко храна и поне 1 л. вода, репелент против насекоми, ЧЕЛНИК или ФЕНЕРЧЕ, фотоапарат и добро настроение.

Цена

Организационна такса - 15 лв. - включва водач, наблюдение на възстановка и огнено шоу, беседа, сувенир за спомен. Деца до 18 г. с придружител не заплащат такса! За да ползвате осигурен транспорт е необходимо да попълните регистрационната форма под информацията за събитието в сайта. Таксата за осигурен транспорт е 10 лв. (не влиза в организационната такса) - както за възрастни, така и за деца.

Необходими документи

- Лични документи;Ще пътувам с:
осигурен от Зелена Странджа транспорт
собствен транспорт

В следващото поле посочете за колко човека е тази регистрация.
Ако е за повече от един, отбележете в допълнителните полета кои ще са останалите участници освен Вас.

Посочете желана от Вас дата:Посочете начин на плащане
Банков превод
На място

Допълнителна информацияФотогалерия към Нощен поход, възстановка и огнено шоу на Мишкова нива
Назад
Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

Козелът Петко от село Кондолово

Ще ви разкажа една невероятна история от преди 5 години, тази на козелът Петко от село Кондолово! След...повече

МАРТ - МЕСЕЦ НА РЕКА ВЕЛЕКА

Река Велека е носител на живота в Странджа. Тя е най-дългата река в мистичната планина. Води началото...повече

Среща на представители от туристическия бранш от бургаска област с Министъра на туризма

На 12.01.2022 г. в Министерство на туризма се състоя среща на туристическия бранш от област бургас с новия...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи