нощувки: 0преход: 4 часатакса: вижте в описанието

Поход от Инджето до Вършило /+ хоро/


Движение сред природата
Дати
25.10.2020

Организатор - Зелена Странджа
Тръгване от - гр. Бургас, паркинга на магазин Била до автогара Запад в 8.30 ч.


Кръгов /съкратен/ маршрут с начало от село Индже Войвода, преминаващ през село Вършило и обратно с обща дължина 15 км. Преминава се също през защитена местност "Тясна река", на два пъти се пресича и реката, която в момента е пресъхнала. Ще разгледаме селата Индже Войвода, Вършило, параклис "Св. Константин" край село Вършило, както и зеленчуковата градина на Ресторант и винарна INDZHI. В село Индже Войвода след похода ще можем да дегустираме и да си купим мед и продукти от мед, производство на Пчеларска ферма "Странджа", както и да посетим техния ресторант Инджи. Преди и след похода за раздвижване на мускулите отново ще изиграем по няколко хора. Програма, 25.10.2020 г. /неделя/: 08.30 – Тръгване от паркинга на магазин Била до автогара Запад в гр. Бургас; 9.30 – Разглеждане на селото, църквата и ХОРО на площада; 10.00 – Начало на прехода към село Вършило; - Пресичане на Тясна река /в момента е пресъхнала/; - Разглеждане на село Вършило, обяд /има и заведение за хранене/; - Кратка почивка на параклис "Св. Константин"; - Разглеждане на зеленчуковата градина на ресторант INDJI ; Отпътуване от село Индже Войвода за Бургас - около 17.30 ч. Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. След потвърждение от организаторите ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща. Ако до 24 часа от регистрацията си не получите съобщение, може да се обадите на тел. 0888830066 за повече информация. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Купете си спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв. или спортен бъф (кърпа/маска) за 10 лв. и помогнете по този начин за развитието на новия маршрут през цяла Странджа - 180 км от Елхово до Ахтопол!

Екипировка

- Удобни туристически обувки или маратонки; - Малка раница; - Храна и поне 1,5 л. вода за през деня; - Дъждобран; - Фотоапарат; - Повече добро настроение.

Цена

Таксата от 10 лв. включва услуги на лицензиран планински водач и сувенир за спомен. Деца до 18 г. с придружител не заплащат такса! Такса не се заплаща и при валиден месечен абонамент за събития на Зелена Странджа (30 лв.) или четвърти пореден поход за период от два месеца на един участник. За осигурен транспорт се доплащат 10 лв. на човек.

Ще пътувам с:
осигурен от Зелена Странджа транспорт
собствен транспорт

В следващото поле посочете за колко човека е тази регистрация.
Ако е за повече от един, отбележете в допълнителните полета кои ще са останалите участници освен Вас.

Посочете желана от Вас дата:Посочете начин на плащане
Банков превод
На място

Допълнителна информацияФотогалерия към Поход от Инджето до Вършило /+ хоро/
Назад
продукти за планина Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

Всички печелят със Зелена Странджа

Приятели, от тази седмица променяме условията за наградите. Вече няма да има томбола в края на всеки...повече

Козелът Петко от село Кондолово

Ще ви разкажа една невероятна история от преди 5 години, тази на козелът Петко от село Кондолово! След...повече

МАРТ - МЕСЕЦ НА РЕКА ВЕЛЕКА

Река Велека е носител на живота в Странджа. Тя е най-дългата река в мистичната планина. Води началото...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи