Tелефон: 0888 830 066

Вековни гори и параклиси около село Бръшлян

Природа, Параклиси, Здраве

Дати: 27.11.2021
Организатор: Зелена Странджа
Тръгване от Автогара Запад в Бургас от страната на Топливо в 8:30 часа и в 10.00 ч. от центъра на село Бръшлян
Преход: 4 часа
Трудност: ниска Такса за участие: вижте в описанието
Вековни гори и параклиси около село Бръшлян
Кръгов маршрут, 10 км, с начало и край село Бръшлян. Маршрутът ни ще премине през параклис "Св, Петка" - действителен кът на здравето с енциклопедична информация за билките в Странджа и параклис "Св. Панталеймон" - прекрасно място за почивка и игри сред природата. Ще вървим сред хубави стари гори и обширни поляни с разкошни странджански панорами. Програма, 27 ноември - събота: 8:30 - Тръгване от автогара Запад в Бургас от страната на строителния складТопливо. 10:00 - Събиране на центъра пред църквата в село Бръшлян и начало на прехода към параклис "Св. Петка". 11:30 - Разглеждане на параклиса, почивка за обяд; 12:30 - Преход към параклис "Св. Панталеймон" през местност Церът; 15:00 - Почивка и разглеждане на параклиса; 16:30 - отпътуване за Бургас. Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. След потвърждение от организаторите ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Преди или след похода може да си купите тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв., спортен бъф за 10 лв. или пътеводител "Тур Странджа" за 12 лв. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Екипировка

Удобни туристически обувки или маратонки, дрехи според сезона, лека раница с храна за обяд и вода, дъждобран - ако има нужда, фотоапарат и добро настроение.

Цена

Таксата за участие е 10 лв. и включва услуги на лицензиран водач и сувенир за спомен. Деца до 18 г. С ПРИДРУЖИТЕЛ не заплащат такса за участие! За осигурен транспорт се доплащат по 10 лв. на човек.

Необходими документи

- Лични документи
.