МОЯТА ЕСЕННА ГОРА СЪС ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА - КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА

В края на най-пъстрия сезон от годината "Зелена Странджа" обявява конкурс за детски рисунки на тема "МОЯТА ЕСЕННА ГОРА СЪС ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА"

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

Деца на възраст от 5 до 10 г. от гр. Бургас и Бургаска област.

Конкурсът ще се проведе в две категории:

ИНДИВИДУАЛНА РИСУНКА
и
ГРУПОВА РИСУНКА

Индивидуалната рисунка трябва да бъде нарисувана от едно дете. Груповата е колективна творба от няколко деца - група в детската градина, клас в училище или приятели.

Не е задължително участниците в конкурса да са идвали на поход със "Зелена Странджа" в гората. Те могат да пресъздадат върху лист хартия своите впечатления от есента и от други свои походи и излети.

Няма конкретни изисквания с какво и как да бъдат нарисувани рисунките. Използвайте въображението си и пособия и материали, с които се чувствате най-уверени.

КАКВИ СА НАГРАДИТЕ

За категория ИНДИВИДУАЛНА РИСУНКА: ЖИВА КОЛЕДНА ЕЛХА* + ПАКЕТ С ЛАКОМСТВА за рисунката на ПЪРВО МЯСТО и ПАКЕТ С ЛАКОМСТВА за рисунките на ВТОРО И ТРЕТО МЯСТО.

За категория ГРУПОВА РИСУНКА: ЕДНОДНЕВНА ПРОГРАМА С ИГРИ НА ОТКРИТО И КУРС ПО ПЛАНИНАРСТВО** + ПАКЕТ С ЛАКОМСТВА за първо място, ЖИВА КОЛЕДНА ЕЛХА + ПАКЕТ С ЛАКОМСТВА за второ място и ПАКЕТ С ЛАКОМСТВА за трето място.

*Елхите ще бъдат закупени и доставени от сдружение "Зелена Странджа" в рамките на кампанията ЖИВА ЕЛХА

** Еднодневната програма включва изграждане на въжен тролей, въжен мост, работа с карта и компас, радиостанции, опъване на палатка и др. Може да бъде изпълнена в градски условия или в гората през пролетта и лятото на 2022 г.

???? СРОК И НАЧИН ЗА ОЦЕНЯВАНЕ!
След като е готова рисунката я снимайте и я публикувайте като коментар под публикацията за конкурса във фейсбук групата "Походи със Зелена Странджа". Към нея напишете имената на участника, на колко години е и от къде е. За груповите рисунки напишете името на детската градина и групата или на училището и класа.
Класирането ще се извърши въз основа на броя харесвания (лайкове) към всяка снимка на рисунка.

СРОК ЗА РИСУВАНЕ - 30.11.2021 г.
СРОК ЗА ГЛАСУВАНЕ - 10.12.2021 г.
‼️ От 30 ноември до 10 декември ще отворим възможността за коментиране под публикацията. За да получите максимален брой лайкове е добре да публикувате рисунката на Вашето/ите дете/деца още на 30 ноември, да поканите повече Ваши приятели да станат членове на групата и да гласуват, както и да споделяте публикацията за конкурса.

‼️ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ - за да публикувате коментар със снимка на рисунка или да харесате определена рисунка ПЪРВО ТРЯБВА ДА СТЕ ВЛЕЗЛИ В ГРУПАТА "ПОХОДИ СЪС ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА".

МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ ДРУГИ КОМЕНТАРИ ПОД ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ! НЕУМЕСТНИТЕ КОМЕНТАРИ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИВАНИ! Ако имате въпроси, изпратете съобщение до Зелена Странджа във фейсбук, по имейл на info@zelenastrandja.com или се обадете на 0888830066.

НАГРАДИТЕ ще бъдат раздадени между 10 и 15 декември, а програмата с игри на открито и курс по планинарство ще бъде изпълнена в удобно време през пролетта или лятото на следващата година.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ И ДО НОВИ СРЕЩИ ПО ПЪТЕКИТЕ В ГОРАТА!

Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

ИСТОРИЯТА НА КОЧ 7-114 ОТ СЕЛО ВЕСЕЛИНОВО

На входа на ямболското село Веселиново се намира единствената скулптура в цял ръст на коч в България....повече

МОЯТА ЕСЕННА ГОРА СЪС ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА - КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА

В края на най-пъстрия сезон от годината "Зелена Странджа" обявява конкурс за детски рисунки на тема...повече

Конгрес на горските педагози

На 2 и 3 юни се проведе 15-ят конгрес на европейските горски педагози, организиран от Министерството на...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи