Клуб Планинари със сбирки само в ОДК Бургас от месец май

Теоретичните занятия с малките планинари ще се провеждат вече само в сградата на ОДК Бургас на ул. Райна Княгиня, 11 - всеки вторник от 18.00 до 19.00 часа. Последните за тази учебна година сбирки в училищата Михаил Лъкатник и Димчо Дебелянов ще се състоят по график на 26 април. От 18.00 часа същия ден ще има сбирка и в ОДК.
Припомняме - децата, записани в клуба, посещават теоретичните занятия през седмицата и участват в организираните от СНЦ Зелена Странджа походи през почивните дни заедно със своите родители. Понеже дейностите на сдружението не се субсидират се налага записаните деца да заплащат 30 лв месечна такса, а две деца от едно семейство - 40 лв. При липса на възможност да се посещават теоретичните занятия, срещу 20 лв на месец децата заедно със своите родители могат да участват във всички организирани походи със собствен транспорт.
През лятната ваканция ще бъде организиран интензивен курс по планинарство от клуба, както и детски лагер на планина с цел запознаване с природата от близо и усвояване на основни умения за оцеляване на открито.

Вл. Димитров

календар на походите в Странджа

Последни новини

Новите тениски на ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА

Новите спортни бързосъхнещи брандирани тениски на Зелена Странджа са готови. Купувайки си тениска,...повече

ЧЕСТИТ ДЕН НА ГОРАТА - 21 МАРТ

На 21 март се чества световния ден на гората. Той се отбелязва от 1972 г. в деня на пролетното равноденствие...повече

ПОХОД от Варвара към Папия И В СЪБОТА

Поради големия интерес към панорамния поход от село Варвара към връх Папия тази неделя 18 март ще организираме...повече

Полумаратон
Атанасовско езеро


Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа

Нови преходи