Клуб Планинари със сбирки само в ОДК Бургас от месец май

Теоретичните занятия с малките планинари ще се провеждат вече само в сградата на ОДК Бургас на ул. Райна Княгиня, 11 - всеки вторник от 18.00 до 19.00 часа. Последните за тази учебна година сбирки в училищата Михаил Лъкатник и Димчо Дебелянов ще се състоят по график на 26 април. От 18.00 часа същия ден ще има сбирка и в ОДК.
Припомняме - децата, записани в клуба, посещават теоретичните занятия през седмицата и участват в организираните от СНЦ Зелена Странджа походи през почивните дни заедно със своите родители. Понеже дейностите на сдружението не се субсидират се налага записаните деца да заплащат 30 лв месечна такса, а две деца от едно семейство - 40 лв. При липса на възможност да се посещават теоретичните занятия, срещу 20 лв на месец децата заедно със своите родители могат да участват във всички организирани походи със собствен транспорт.
През лятната ваканция ще бъде организиран интензивен курс по планинарство от клуба, както и детски лагер на планина с цел запознаване с природата от близо и усвояване на основни умения за оцеляване на открито.

Вл. Димитров

календар на походите в Странджа

Последни новини

Отворено писмо до кмета на Бургас

Отдавна си мислех да напиша това писмо, но последните ремонти на улици в кв. "Възраждане" в Бургас ме...повече

100 похода със Зелена Странджа за десет месеца

Походът, организиран от сдружение "Зелена Странджа" до Лъвската глава и Беглик Таш на 5 ноември, беше...повече

Ново гнездо на Морски орел край Бургас.

Единият от детските походи, организирани от Сдружение Зелена Странджа през ноемврийската ученическа...повече

Спортни мероприятния


anketa

anketa

Нови преходи