Клуб Планинари с вечерни сбирки в ОДК Бургас

От 19 април Клуб Планинари към СНЦ Зелена Странджа започва да провежда вечерни сбирки от 18.00 до 19.00 часа всеки вторник в сградата на Общински детски комплекс - Бургас на адрес ул. Райна Княгиня, 11.

В НБУ Михаил Лъкатник и СОУ Димчо Дебелянов занятията продължават по график до края на учебната година, съответно от 12.30 и 16.00 часа всеки вторник.

Клуб Планинари е инициатива на СНЦ Зелена Странджа за екологично образование на децата и повече движение сред природата. Теоретичните занятия се провеждат веднъж през седмицата на закрито, а през почивните дни децата заедно с техните родители участват в походи - предимно в Странджа. Към момента дейностите на сдружението не се субсидират, затова се налага участниците в тях да плащат такси. Месечната такса за децата в Клуб Планинари е 30 лв, като техните родители не плащат такси за участие в походите. Повече информация за клуба има в неговия сайт - http://www.planinari.zelenastrandja.com Записването става чрез попълване на онлайн регистрационния формуляр и заявление на място.

календар на походите в Странджа

Последни новини

Отворено писмо до кмета на Бургас

Отдавна си мислех да напиша това писмо, но последните ремонти на улици в кв. "Възраждане" в Бургас ме...повече

100 похода със Зелена Странджа за десет месеца

Походът, организиран от сдружение "Зелена Странджа" до Лъвската глава и Беглик Таш на 5 ноември, беше...повече

Ново гнездо на Морски орел край Бургас.

Единият от детските походи, организирани от Сдружение Зелена Странджа през ноемврийската ученическа...повече

Спортни мероприятния


anketa

anketa

Нови преходи