Клуб Планинари с вечерни сбирки в ОДК Бургас

От 19 април Клуб Планинари към СНЦ Зелена Странджа започва да провежда вечерни сбирки от 18.00 до 19.00 часа всеки вторник в сградата на Общински детски комплекс - Бургас на адрес ул. Райна Княгиня, 11.

В НБУ Михаил Лъкатник и СОУ Димчо Дебелянов занятията продължават по график до края на учебната година, съответно от 12.30 и 16.00 часа всеки вторник.

Клуб Планинари е инициатива на СНЦ Зелена Странджа за екологично образование на децата и повече движение сред природата. Теоретичните занятия се провеждат веднъж през седмицата на закрито, а през почивните дни децата заедно с техните родители участват в походи - предимно в Странджа. Към момента дейностите на сдружението не се субсидират, затова се налага участниците в тях да плащат такси. Месечната такса за децата в Клуб Планинари е 30 лв, като техните родители не плащат такси за участие в походите. Повече информация за клуба има в неговия сайт - http://www.planinari.zelenastrandja.com Записването става чрез попълване на онлайн регистрационния формуляр и заявление на място.

календар на походите в Странджа

Последни новини

Новите тениски на ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА

Новите спортни бързосъхнещи брандирани тениски на Зелена Странджа са готови. Купувайки си тениска,...повече

ЧЕСТИТ ДЕН НА ГОРАТА - 21 МАРТ

На 21 март се чества световния ден на гората. Той се отбелязва от 1972 г. в деня на пролетното равноденствие...повече

ПОХОД от Варвара към Папия И В СЪБОТА

Поради големия интерес към панорамния поход от село Варвара към връх Папия тази неделя 18 март ще организираме...повече

Полумаратон
Атанасовско езеро


Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа

Нови преходи